Advert
Advert
Advert

Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1147 kez okundu.

Toplantıya; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, öğrenci kulübü akademik danışmanları ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon ve Denetleme Kurulu Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya açılış konuşmasında, öğrenci topluluklarının kulüpleşme sürecinin tamamlandığını bildirerek,  merkezde 63, Biga ve ilçelerde 15 kulüp olmak üzere 78 öğrenci kulübünün aktif hale geldiğini bildirdi ve kulüplerin çalışma prensipleri ile yönergelerindeki önemli hususlar hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Öğrenci Dekan Yardımcısı Öğr. Gör. Gürkan Çil, Öğrenci Dekanlığının çalışmaları hakkında bilgi vererek kuruluş amacının öğrencilerin, bilimsel, sosyal tüm faaliyetleri ile ilgilenmek olduğunu dile getirdi.

 

Spor Birliği Koordinatörlüğü Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Deniz Ünver ise yaptığı konuşmada “Kurumsallık açısından Rektörlüğün çatısı altında kulüpleşmenin, hepimizin bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi ve Spor Birliği Koordinatörlüğünün çalışmaları, hedefleri hakkında bilgi verdi.  

 

Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Nilgün Ayman Öz, sürdürülebilirlik hakkında bilgi vererek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde bu konuda yapılacak çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Amacımız Öğrencilerimizin Her Anlamda Niteliklerini Artırmak

“Üniversitemiz öğrenci topluluklarından öğrenci kulübüne dönüşüm sürecini tamamlamış durumdayız. Buradaki amacımız sürecin daha profesyonel bir şekilde ilerlemesini sağlamak” diyerek konuşmasına başlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R Cüneyt Erenoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bizler öğrencilerimizi sadece lisans ön lisans öğrencisi olarak değil paydaşımız olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin sosyal, bilimsel her türlü çalışmaları ile yakından ilgileniyoruz. Bu bağlamda sık sık bir araya geleceğiz. Kulüpler üzerinden birçok araştırma geliştirme, sosyal ve kültürel faaliyeti geliştirebilirsiniz. Bir öğrenci birden fazla kulübe üye olabilir ve daha geniş bir alanda kendini geliştirme fırsatı yakalayabilir. Amacımız öğrencilerimizin bir üniversite öğrencisi olduğunu, akademide olduğunu hissetmesini sağlamak. Her anlamda kaliteli bir eğitim süreci geçirerek üniversiteden mezun olmanızı nitelikleriniz ile iş dünyası tarafından tercih edilebilir mezunlar olmanızı sağlamak istiyoruz. Bunları hep birlikte yapacağız. Bizler sizlere bu alanları açarak ve bu anlamda rehberlik ederek her zaman yanınızda olacağız. Bu anlamda sizden gelecek her türlü fikre de açığız."

Toplantı,  soru ve cevapların ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #çomürektörü #cüneyterenoğlu #öğrencikulüpleri #toplantı #troiakültürmerkezi #soru #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti