Advert
Advert
Advert

Bozcaada'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Bozcaada'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Bozcaada'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Bu içerik 13607 kez okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sevilen şarkıcı Haluk Levent izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Resmi törenlerin tamamlanmasının ardından saat 20.30’da düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan yürüyüşe katılan isimler arasında yer aldı.

Jandarma Çeşmesi’nden başlayan Fener Alayı yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda son bulurken, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’ın yürüyüş sonrası yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı konuşması vatandaşlardan büyük alkış aldı.

“ALNIMIZ AÇIK, BAŞIMIZ DİK”

Konuşmasına, “30 Ağustos bir ulusun var olma, bağımsızlığını kazanma mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı gündür” sözleriyle başlayan Başkan Yılmaz,  “Asla karamsar olmayın, biz çok kalabalığız. Eğmeyin başınızı önünüze, antalya rus escortrın artık, bizim alnımız açık, başımız dik, inancımız tam. Adımız kadar eminiz ve ağız dolusu haykırıyoruz, tıpkı 30 Ağustos 1922’de samsun rent a carğu gibi yine ve sonsuza dek biz bu Cumhuriyeti emperyalist dış güçlere, darbecilere, halkın manevi duygularını sömüren vatan haini cemaatçilere, alçaklara, bebek katili teröristlere, hırsızlara, vurgunculara, çıkarcılara asla teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT COŞTURDU

Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından Bozcaada Kalesi’nde sahne alan Haluk Levent, 30 Ağustos Zafer Bayramı özel konserinde izleyenlerle unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserine “İzmir Marşı” ile başlayan Haluk Levent, sevilen şarkılarını gece boyunca kendisine eşlik eden binlerce kişi için seslendirdi.




Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti