Advert
Advert
Advert

Vali İlhami Aktaş' tan 15 Temmuz Gazilerine Ziyaret

Vali İlhami Aktaş' tan 15 Temmuz Gazilerine Ziyaret
Vali İlhami Aktaş' tan 15 Temmuz Gazilerine Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 863 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz 2016‘daki FETÖ/PDY terör Örgütünün hain darbe girişimi esnasında yaralanan 15 Temmuz Gazileri Nurettin IŞGIN ve Mehmet YAŞAR’ı evinde ziyaret etti.

15 Temmuz Gazilerini ziyaret sırasında Vali İlhami AKTAŞ’a Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER eşlik etti.

 

Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindeki heyet, ilk olarak 15 Temmuz 2016’daki ihanet girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önünde kolundan yaralanarak gazi olan Mehmet YAŞAR’ı evinde ziyaret etti.

 

Buradaki ziyaretin ardından Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindekiler, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önünde darbecilerin açtığı ateş sonucu bacağından yaralanan 15 Temmuz Gazisi Nurettin IŞGIN’ ı ziyaret etti.

 

Vali İlhami AKTAŞ, 15 Temmuz Gazileri Nurettin IŞGIN ve Mehmet YAŞAR’ la sohbet ederek, gösterdikleri ve cesaret ve kahramanlık için bir kez daha teşekkür edip, aileleri ile sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

 

15 Temmuz Gazisi Nurettin IŞGIN ve Mehmet YAŞAR, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #15temmuzgazileri #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti