Çanakkale’de eğitim ve güvenlik alanındaki ortak çalışmalar kapsamında önemli bir buluşma gerçekleşti. İl Emniyet Müdürü Ergün Dağıstanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında, kent genelindeki okullarda öğrenci güvenliği, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun artırılması üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Dağıstanlı ve Hayta, mevcut iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.
Eğitim kurumlarında güvenli ortamların sağlanması için sürdürülen çalışmaların önemine vurgu yapılan görüşmede, iki kurumun ortak projelerinin devam edeceği ifade edildi. Yetkililer, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir eğitim süreci geçirmesi için paydaşlar arasında güçlü iletişimin süreceğini belirtti.
