Advert
Advert
Advert

Harp Ceridelerine Göre Çanakkale Savaşları’nda 3. Ağır Topçu Alayı Kitabı

Harp Ceridelerine Göre Çanakkale Savaşları’nda 3. Ağır Topçu Alayı Kitabı
Harp Ceridelerine Göre Çanakkale Savaşları’nda 3. Ağır Topçu Alayı Kitabı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 528 kez okundu.

Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı   Prof. Dr. Murat KARATAŞ, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Müdürü Gökşen ÖZEN, Enstitü Araştırmacıları Göktuğ KÜÇÜKÇOBAN, Didem İlkem CUMALI, Nurcan YILDIRIM, Melih Canberk DİN ve Utkan Emre ER, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı   Prof. Dr. Murat KARATAŞ ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat KARATAŞ, Çanakkale Savaşları Enstitüsü tarafından hazırlanan “Harp Ceridelerine Göre Çanakkale Savaşları’nda 3. Ağır Topçu Alayı” kitabı hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a detaylı bilgi verdi.

Çanakkale Savaşları’nın 108. yıldönümünde ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çanakkale Valiliği’nin katkılarıyla, Çanakkale Savaşları Enstitüsü tarafından hazırlanan ve araştırmacılar için önemli bir kaynak olacak, harp tutanaklarını bir bütün halde toplayan Harp Ceridelerine Göre Çanakkale Savaşları’nda 3. Ağır Topçu Alayı adlı kitabı Vali İlhami AKTAŞ’a takdim eden Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat KARATAŞ, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #çanakkalesavaşları #üçüncüağırtopçualayıkitabı #kitap #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti