Advert
Advert
Advert

Diyanet-Sen Çanakkale Şubesi Turan’a ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı, Diyanet-Sen Çanakkale Şube Başkanı Şahin Aygül ve ilçe temsilcileri ziyaret etti.

Diyanet-Sen Çanakkale Şubesi Turan’a ziyaret
Diyanet-Sen Çanakkale Şubesi Turan’a ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 798 kez okundu.

Diyanet Sen Genel Kurulu’na katılmak için Ankara’ya gelen heyet, Turan’ı ziyaret etti. Turan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete, Diyanet Sen Çanakkale Şube Başkanı Şahin Aygül, Çanakkale Şube yöneticileriyle, ilçe temsilcileri katıldı. Turan, sendikacılık, temel felsefesini, temel ilhamını, bir anlamda Resulullah (s.a.v.)’ın “İşçinin emeğinin karşılığını, alın teri kurumadan veriniz” Hadis-i Şeriflerinden aldığını hatırlatarak, “Bütün sendikaların, sendikacılık faaliyetinin esası budur. Emeğin karşılığını almak ve gecikmeden, tam olarak almak. Burada başka bir yan amaç yoktur. Ne siyasi, ne de başka bir dünya görüşüyle ilgili bir amaç yoktur” dedi.

                

‘ÇANAKKALE DİYANET SEN YÜZDE 83 SENDİKALAŞMA ORANINI YAKALADI’

Turan, Diyanet-Sen’in başarısına da vurgu yaparak, şunları söyledi. “25 yaşındaki Diyanet-sen, bugün yüzde 63’lük oranla, kamuda sendikalaşma oranı en yüksek kamu sendikasıdır. 81 ilin tamamında yetkilidir, teşkilatlanmıştır. Bünyesinde Diyanet-Sen Akademi’yi kurarak, sendikalaşmada eğitimin önemine vurgu yapan, sürdürülebilirliğini eğitimle destekleyen, üyelerinin mesleki gelişimlerini de kendine ait bir sorumluluk olarak gören bir anlayışa sahip, başarılı ve etkin bir sendikadır. Bu itibarla, Çanakkale’de sendikalaşma alanında yüzde 83’le büyük başarı sağlayan Çanakkale Diyanet-Sen ailesini de tebrik ediyorum,başarılarının devamını diliyorum”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #içişleribakanyardımcısı #bülentturan #diyanetsen #çanakkaleşubesi #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor