Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, ‘Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar’ Kitabının İmza Gününe Katıldı

Vali İlhami AKTAŞ, Mustafa Kemal İlkokulu 4/ A sınıfı öğrencileri tarafından yazılmış olan “Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar” isimli kitabın imza gününe katıldı.

Vali  Aktaş, ‘Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar’ Kitabının İmza Gününe Katıldı
Vali  Aktaş, ‘Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar’ Kitabının İmza Gününe Katıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 172 kez okundu.

 

 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen imza günü etkinliğine Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdür V. Hüseyin ŞEVİK, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bilal BİLEN, Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Mutlu ÖNDER, Öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Mustafa Kemal İlkokulu 4/ A Sınıf Öğretmeni Handan COŞKUN tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan programda “Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar” isimli kitapla ilgili 4 /A sınıfı öğrencileri Elif Miray KILIÇ ve Çınar Bora ERASLAN tarafından katılımcılara bilgi verildi.

 

“Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar” isimli kitaptan satın alan Vali İlhami AKTAŞ, kitabını öğrencilere imzalatıp yazdıkları kitaptan dolayı tebrik ederek derslerinde başarılar diledi. 

 

Öğrenci ve öğretmelerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, "Ülkesinde Savaş Olan Çocuklar” isimli kitabın imza günü etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #savaş #çocuklar #kitsp #imza #öğrenci #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama