Advert
Advert
Advert

TEKNOFEST’te Finale Kalan Öğrencilerden Vali İlhami Aktaş'a Ziyaret

TEKNOFEST’te finale kalan, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Duy Beni takımı öğrencisi Alber KÜÇÜK ve Efe takımı öğrencisi Efe Kağan ÜNLÜ, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

TEKNOFEST’te Finale Kalan Öğrencilerden Vali İlhami Aktaş'a Ziyaret
TEKNOFEST’te Finale Kalan Öğrencilerden Vali İlhami Aktaş'a Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 380 kez okundu.

Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Neda ŞAYAN ve Seda ŞAYAN KÖSEM’ inde bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Duy Beni takımı öğrencisi Alber KÜÇÜK ve Efe takımı öğrencisi Efe Kağan ÜNLÜ ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Duy Beni takımı öğrencisi Alber KÜÇÜK tarafından TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Trabzon etabında Engelsiz Yaşam Teknolojileri kategorisinde finale kalan duyma engelliler için tasarladıkları bileklik ve ışık destekli kapı zili projesi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

 

Vali İlhami AKTAŞ, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Ordu etabında Akıllı Ulaşım Yarışması kategorisinde finale kalan sürücü uyarı gözlüğü projesi hakkında Efe takımı öğrencisi Efe Kağan ÜNLÜ ve danışman öğretmen Neda ŞAYAN’ dan bilgi aldı.

 

Duyma engelliler için tasarladıkları bileklik ve ışık destekli kapı zili projesi ve sürücü uyarı gözlüğü projesini inceleyen Vali İlhami AKTAŞ, emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Müdürü Berna ARAS, proje danışman öğretmeni Neda ŞAYAN ile Seda ŞAYAN KÖSEM, Duy Beni takımı öğrencisi Alber KÜÇÜK ve Efe takımı öğrencisi Efe Kağan ÜNLÜ’ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #teknofest #ziyaret #final #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor