ÇOMÜ'lü Ece Demir'den Büyük Başarı, Büyük Gurur

ÇOMÜ'lü Ece Demir'den Büyük Başarı, Büyük Gurur

​Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Ece Demir, dünyanın en zorlu açık su yüzme organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 20 Bridges Swim Manhattan’ı olağanüstü bir performansla tamamladı.

Üniversite - 2025-09-24 14:35:58 Bu içerik 81 kez okundu.

 

 

 

New York’ta Manhattan Adası çevresinde düzenlenen ve toplam 48 kilometrelik parkurdan oluşan bu tarihi yarışta Ece Demir, parkuru sadece 10 saatte yüzerek bitirdi. Bu başarısıyla, parkuru tamamlayan en genç kadın Türk sporcu unvanını da kazandı.

    

Azmi, disiplini ve kararlılığı ile örnek bir sporcu olan Ece Demir, yalnızca yüzme alanındaki başarısıyla değil, gençlere ilham veren mücadelesiyle de gurur kaynağı oldu.

 

ÇOMÜ’den yapılan açıklamada; “ÇOMÜ ailesi olarak, bu büyük başarıyı bizlere yaşattığı için sevgili öğrencimiz Ece Demir’i yürekten tebrik ediyor, gelecekte de nice ulusal ve uluslararası başarılarla adını duyuracağına yürekten inanıyoruz. Bu tarihi zafer, ÇOMÜ’nün sporun her alanında yetenekli ve kararlı gençler yetiştirme vizyonunun da gurur verici bir göstergesidir” denildi.

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER