Advert
Advert
Advert

Tarih Ve Tabiatın Birlikte Yol Aldığı Yerdir Ayvacık

Tarih Ve Tabiatın Birlikte Yol Aldığı Yerdir Ayvacık
Tarih Ve Tabiatın Birlikte Yol Aldığı Yerdir Ayvacık
Bu içerik 2286 kez okundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Aday tanıtımı programı ardından Ezine, Merkez, Kepez sonrasında Ayvacık ve Küçükkuyu’da da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün’ün Ezine’deki ofisini ziyaret eden İskenderoğlu, oradan Ayvacık’a geçerek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat üyeleriyle çay eşliğinde sohbet ettikten sonra Ayvacık meydandaki esnafları gezerek, selamlaştı. Çanakkale için çok özel bir marka olan Ayvacık’ın diğer ilçelerimizde samsun rent a carğu gibi eğitim, sağlık ulaşım altyapı ve tüm alanlarda yatırımları ve imar faaliyetlerini hak eden özel bir ilçemiz samsun rent a carğunu kaydetti.

Tabiat güzellikleri, taş evleriyle, Assos’uyla tarih ve tabiatın birlikte yol aldığı, yüzyıllar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Ayvacık; sadece Çanakkale ve Türkiye değil dünya ölçeğinde bir marka kent olması, hem Çanakkale’ye hem Türkiye’ye artı değer kazandırması için çalıştıklarını söyledi. Teşkilat ziyaretinden sonra teşkilat üyeleriyle birlikte Ayvacık Belediyesi’ni ziyaret eden İskenderoğlu; Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ünal Şahin ve teşkilat üyeleriyle Ayvacık’ta yapılan yatırımlar, projeler ve yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundular.

Ayvacık ziyareti sonrası Küçükkuyu’ya geçen İskenderoğlu’nu AK Parti Küçükkuyu Teşkilatı karşıladı. “Çanakkale Ayvacık (Küçükkuyu) - Midilli Hudut Kapısı açılmasıyla Küçükkuyu tatil ve turizm anlamında ivme kazandı. 20 bini geçen misafir ile esnafımıza büyük katkı sağlandı. Küçükkuyu AK Belediyecilikle birlikte bu ivmeyi daha da artıracak” diyen İskenderoğlu, Küçükkuyu teşkilatıyla birlikte kahvehaneleri ve esnafı dolaşarak sohbet etti.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti