Advert
Advert
Advert

BOZCAADA İÇİN BİR İLK

BOZCAADA İÇİN BİR İLK
BOZCAADA İÇİN BİR İLK
Bu içerik 2922 kez okundu.

Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultunopoulou'nun ziyaret ettiği Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada için bir ilk olacak konular arasında bulunan Yunan adaları ile kardeş belediye olmak ve ulaşımın gündeme geldiğini belirtti.

Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultunopoulou  Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’a makamında bir nezaket ziyaretinde bulundu ve  Soultunopoulou ziyaretinde, Başkan Yılmaz'a adada yaşayan Rum Halkı’nın iyi dilek ve şükranlarını iletti.

Öncelikle Başkan Yılmaz’dan gelen Midilli ve Bozcaada'nın ''Kardeş Belediye'' olması teklifinin yanı sıra; yine Midilli başta olmak üzere Yunan Adaları ve Yunanistan ile karşılıklı ulaşımın sağlanması, iletişimin arttırılması ve ortak geliştirilecek kültür sanat faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan her iki yetkili, üzerinde hemfikir olunan konuların kısa sürede hayata geçmesi için her iki ülke üst düzey yöneticileri ile ivedilikle temasın sağlanması konusunda uzlaştı. Başkan Yılmaz, yerel seçim döneminde kendisine başarılar dileyen İstanbul Başkonsolosu Georgina Soultunopoulou'ya günün anısına Bozcaada'yı anımsatacak bir hediye takdim etti.



Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti