Advert
Advert
Advert

İL BAŞKANI KARADAĞ "DARBE LEGALLEŞTİRİLEMEZ!"

İL BAŞKANI KARADAĞ
İL BAŞKANI KARADAĞ
Bu içerik 25347 kez okundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim KARADAĞ, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem ERKEK' in darbe yapılmasıyla ilgili yaptığı basın açıklamasının ardından  basın açıklamasında bulundu.

Açıklamasında:

"Hepimizin malumu üzere ülkemiz 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimi yaşadı.Yaşanan bu darbe girişimine karşı milletimiz sokaklara dökülerek en güzel cevabı verdi.27 Gün boyunca tutulan nöbetler ile darbeye ve darbecilere karşı verilen bu cevap daha da pekişmiş Türk Halkı tüm dünyaya örnek gösterilecek bir direnişe imza atmıştır.101 Yıl önce dedelerimiz Çanakkale ruhu ile nasıl 7 düvele karşı gelmişse  101 yıl sonra o dedelerin torunları 7 düvelin düşmanın sentezi olan hain FETÖ Örgütüne aynı ruh ile karşı koymuştur.

Çanakkale özelinde yaşadığımız toprakların hakkını vermek adına 27 gün boyunca nöbetlere katılım sağladık. Fakat maalesef Çanakkale yerelinde kendisini demokrasi bekçisi olarak niteleyen CHP demokrasi sınavından zayıf not aldı.Gerek CHP İl örgütü gerek CHP milletvekilleri gerekse kentin CHP 'li belediye başkanı 27 Gün boyunca tutulan demokrasi nöbetlerinin hiçbirine katılmadılar.

Bugün CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in basına yansıyan demecinde 'Demokrasisi zarar gören ve iyi yönetilemeyen ülkeler darbeye maruz kalır' İfadesi demeci okuyan herkes de şok etkisi yaratmıştır. Sayın Muharrem Erkek bu demecinde darbeyi sanki masum bir olguymuş,olması gerekli bir şeymiş gibi lanse etmiştir.Halkın oyları ile seçilmiş bir milletvekilinin ağzından demokrasinin kara lekesi darbeler hakkında sarf edilen bu sözler ile ilgili kamuoyunda infiale yol açmış olup kamuoyu bu konuda kendisinden açıklık beklemektedir. Kayyumu Tanımamak Devleti Tanımamaktır!

Aynı demeçte Sayın Erkek kendi deyimiyle ‘Barıştan ve kardeşlikten yana tavır koyan’ Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a Algı operasyonu yapıldığını ifade etmiştir. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda Çanakkale belediyesi ile Sur Belediyesi kardeş kent olmuştur. Sur belediyesi maalesef terör ile arasına mesafe koyamayan belediyelerin başında gelmektedir. Aynı zamanda Sur belediye başkanı Terör Örgütü üyeliğinden hapis cezası almış ve cezasını çekmektedir. Geçtiğimiz günlerde çıkarılan KHK İle Sur Belediyesine Kayyum atanmıştır. Tespiti doğru yapmak için Kayyumun ne samsun rent a carğunu bilmek gerekir. Kayyum yönetilemeyen belediyenin yönetimine devletin el koymasıdır. Neden yönetilemiyor çünkü kaynaklarını teröre aktarıyor, Neden yönetilemiyor çünkü askerimize ve polisimize hendek kazıp çukur açıyor onları şehit eden teröristlere yardım ve yataklık ediyor. 

Allah aşkınıza Vatan aşkı için 253.000 şehit verilen Çanakkale ili ile terör örgütüne yardım ve yataklık eden bir belediye kardeş olabilir mi?

Bu Nasıl bir kardeşliktir?

Sayın Başkan acaba Çanakkale ilinde referandum yapsan sorsan vatandaşların yüzde kaçı bu kardeşlikten razıdır?

Sayın Ülgür Gökhan Sur Belediyesine kayyum atandıktan sonra  basına verdiği demeçte atanan bu kayyumu tanımadığını  ve kardeşliğin halklar arasında samsun rent a carğunu ifade etmiştir. Biz halklar zaten kardeşiz. Bütün Türk Milleti olarak Türkü,Lazı,Kürdü,Çerkezi hepimiz kardeşiz. Biz askerimize polisimize hendek kazan,Gelirlerinin çoğunu kandile yollayan bir belediye ile kardeş olmak istemiyoruz.Sayın Başkandan talebim Çanakkale'de yaşayan vatandaş Yeşim Karadağ olarak bu kardeşliğe artık son vermesidir.Çanakkale halkı terörle ve teröristle kardeş olmayı asla hak etmemektedir."

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti