Advert
Advert
Advert

KPSS 2016 ÖNLİSANS SORULARI AÇIKLANDI

KPSS 2016 ÖNLİSANS SORULARI AÇIKLANDI
KPSS 2016 ÖNLİSANS SORULARI AÇIKLANDI
Bu içerik 6362 kez okundu.

KPSS Önlisans soruları ÖSYM tarafından internet üzerinden yayımlandı. Adaylar KPSS 2016 Önlisans soruları üzerinden yapacakları değerlendirmelerle kaç puan alacaklarını öğrenmeye çalışıyorlar.

 

KPSS Önlisans soruları 16 Ekim'de gerçekleştirilen sınavın ardından ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Henüz sınav sonuçlarının açıklanması için zaman varken adaylar KPSS 2016 Önlisans soruları üzerinden bir değerlendirme yapabilecekler. Bu KPSS Önlisans soruları ile yapılacak değerlendirmede adaylar hangi soruları doğru, hangilerini yanlış yanıtladıklarını görebilecekler. Böylece sınav sonuçları hakkında tahmin yapabilecekler. Aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak KPSS Önlisans soruları ve cevaplarını görebilir,  kendi sınav değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

 

120 SORU, 120 DAKİKA

 

16 Ekim'de gerçekleştirilen sınavın ardından KPSS Önlisans soruları açıklandı. Sınavda adaylar Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarında teste tabi tutuldular. Her iki alanda da adaylar 60'ar soru sorulurken, adaylar toplamda 120 soruya yanıt vermeye çalıştı. Bu sorular için adaylara 120 dakika süre verildi. KPSS Önlisans'da 4 yanlış, 1 doğruyu götürmektedir.

 

KPSS'DE YERLEŞTİRMELER NASIL YAPILACAK?

 

Bu yıl KPSS lisans, önlisans ve ortaöğretim düzeyinde gerçekleştirildi. İçinde bulunduğumuz süreçte adaylar KPSS Önlisans sorularını inceleyebilecekler. KPSS sonuçları henüz hiç bir kategori için açıklanmadı. KPSS sonuçları önümüzdeki süreçte açıklanacak. Ardından B grubu kadrolar için tercihler alınmaya başlayacak ve KPSS önlisans ve Ortaöğretime giren adaylar başvurularını yapacaklar. KPSS puanlarının açıklanmasının ardından yapılacak yerleştirme işleminde adaylar tercihlerini yapacaklar ancak bu aşamada ilk kez tercih yapacak adaylar hiç bir ücret ödemezken, birden fazla kez işlem yapan adaylar yerleştirme tercihleri için ödeme yapacaklar. Yerleştirmelerde adayların puanları, tercihleri ve kontenjanlar göz önünde bulundurularak yapılacak. İnternetten yayımlanacak kılavuzdan yayımlanacak olan adaylar, yine yerleştirme başvurularını da internet üzerinden, ÖSYM AİS'ten, yapabilecekler.

 

KPSS yerleştirme işlemlerinde doğru hamleler yapmak samsun rent a carkça önemli. Bildiğiniz üzere yüksek puan alıp yerleştirilemeyen adaylar samsun rent a carğu biliniyor. Bu escortlar izmirle tercih edilecek yerlerin doğru belirlenmesi, doğru yerlerin tercihler arasına doğru konumlandırılması çok önemli bir hal alıyor. Bu yerleştirmelerde adayların puanlarının eşit olması halinde diploma tarihi eski olan, eşitlik yine bozulmaz ise yaşı  büyük olana öncelik verilecek. ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar bu aşamdana sonra bir sınava ya da mülakata tabi tutulmayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti