Advert
Advert
Advert

Yeşim Karadağ CHP'ye yüklendi: "Neyi paylaşamıyorsunuz?"

Yeşim Karadağ CHP'ye yüklendi:
Yeşim Karadağ CHP'ye yüklendi:
Bu içerik 21268 kez okundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ partisinin Biga ve Bayramiç ilçe kongrelerinde yaptığı konuşmalarda Ana muhalefet partisi CHP’nin Çanakkale'de gerçekleştirdiği delege seçimlerini eleştirdi.

Geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleştirilen Bayramiç ve Biga Kongrelerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Milletvekili Ayhan Gider, İl Başkanı Yeşim Karadağ ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Karadağ kongrelerde yaptığı konuşmalarda partisinin yeni seçilecek ilçe başkanı ve yönetimlerine tavsiyelerde bulunurken CHP örneğini vererek delege seçimlerini bile ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını belirtti.

Karadağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Partimiz kongre sürecini bildiğiniz gibi Temmuz ayı içerisinde başlattı. Belde atamalarımızı, belde kongrelerimizi gerçekleştirdikten sonra şu anda ilçe kongrelerimize devam ediyoruz. Çok şükür ki bir şölen havasında, bir bayram havasında. Ama diğer taraftan Türkiye’nin Ana muhalefet partisine ve Çanakkale teşkilatına bakıyorsunuz her kongre süreci bir kavga. Çanakkale’yi yöneten CHP’de işler sarpa sarmış durumda. Söz konusu partinin mahallelerde yapılan delege seçimlerinde rüşvet iddialarından tutun da tehdit, şantaj ve ranta kadar her türlü konu gündeme gelmiş ve bazı mahallelerde yapılan delege seçimleri iptal edilmiştir. Neden iptal edildi orası bizleri ilgilendirmez bu konular parti içi meselelerdir, fakat ortaya atılan iddialar gerçekten üzücü niteliktedir. Şimdi soruyorum buradan delege seçimlerinde paylaşılamayan nedir? Rant mıdır, koltuk mudur, rüşvet midir?" diye sordu.


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti