Advert
Advert
Advert

MUTAN: "İNATLA BİR DEFANS YAPILIYOR"

MUTAN:
MUTAN:
Bu içerik 2125 kez okundu.

Kepez’de 8 milyonluk dev bir yatırımla geçtiğimiz ay hizmete giren Güney Marmara’nın en büyük Aqua Parkına CHP’li Çanakkale Belediyesinin inatla defans yaptığı, CHP’li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından dile getirilerek, bu durumun halk tarafından bilinmesi gerektiği vurgulandı. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan sorunu defalarca CHP’li Çanakkale Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğüne ilettiklerini belirttiklerini, hatta işletmecilerin milletvekili ile bir araya gelerek sorunun çözümü için belediyenin başıyla da konuştuklarını ama halen daha bir inat bir defans samsun rent a carğu yapıldığını söyledi.

 

İnatla O Bölgeye Girilmiyor

 

Mutan düzenlediği basın toplantısında defalarca talep etmelerine rağmen Çanakkaleden hareket eden otobüslerin inatla bu bölgeye girmediğini belirtti.

Mutan; Çanakkale Belediyesi Denetimli Halk Otobüslerinin  en azından Aqua Parkın oradan dönüş yaparak bir ring hattı oluşturulması için dilekçe yazdık. İnatla o bölgeye girilmiyor. Çanakkale Ulaştırma Müdürlüğü mü dersiniz, oradaki siyasi irade mi dersiniz bakın Aqua Park şu anda hem Çanakkalenin hem de Güney Marmara bölgesinin en büyük Aqua parkı. Aynı zamanda bu tesis içerisinde çok büyük bir salon var, bölgemizde olmayan nitelikli bir salon, burada düğünler yapılacak. Biz bir an önce bu yolu bitirebilmeliydik ama kışın da yol yapılamayacağı için ihale süreçlerini tamamladık. Yer belirleme süreçleri bitti, yaklaşık 12-13 gündür bölgeye girdik.”

 

Belediyenin Başıyla da Konuştular Ama Aqua Parka İnatla Bir Defans Yapılıyor

 

Halkımız da bu yatırımla buluşsun istedik. Maalesef burada bir dirençle karşılaşıyoruz, önemli değil. Biz ısrarla derdimizi Ulaştırma Müdürlüğüne ilettik, hatta bir milletvekili ile işletmeciler bir araya geldiler sorunun çözümü için. Bunlar sanıyorum ki Belediyenin başıyla da konuştular. Ama maalesef burada bir inat, inatla bir defans yapılıyor.

 

Biz Burada Bir Anlayış Beklerdik

 

Biz burada bir anlayış beklerdik kendilerinden. Evet, buraya 1,5-2 aylık bir otobüs ring hattı yapalım; biz Dardanos tarafından Aqua Parka kadar yolu toparlayalım. Ondan sonrada Dardanos tarafından bir ring hattıyla bu değerli ve kıymetli yatırım ilk senesinde hak ettiği değeriyle buluşsun. Halkımız da bu yatırımla buluşsun istedik. Maalesef burada bir dirençle karşılaşıyoruz, önemli değil. Biz ısrarla derdimizi Ulaştırma Müdürlüğüne ilettik, hatta bir milletvekili ile işletmeciler bir araya geldiler sorunun çözümü için bunlar sanıyorum ki belediyenin başına da ulaşıldı.  Ama maalesef burada bir inat, inatla bir defans var. 

 

Aqua Parka Halkımızı Ücretsiz Taşıyacağım

 

Özel sektör boyutunda ciddi bir yatırımdır bu tesis, turizm ve eğlence sektörüne dönük yaklaşık 8 küsur trilyonluk bir yatırım yapıldı. Bu anlayışı beklerdik ama olmadı. Burada şunu yapacağım; tüm Çanakkale halkı ve Kepez halkı bilsin. Kepez Belediye Hizmet Binası önüne gelsinler Aqua Parkana kadar vatandaşları,ücretsiz taşıyacağım, saatte yok dsamsun rent a carkça taşıayacağız. Okulların tatile girdiği hemen o haftadan geçerli olmak kaydı ile halkımız binip gelsinler Kepez Belediye Binası önüne araçlarımız saatsiz, araçlar dsamsun rent a carkça halkımızı taşıyacağız. Ama bir an önce Dardanos tarafından yol kaplamasını yaparsak; Çanakkale Belediyesi Denetimli Halk Otobüslerine de buradan sesleniyorum; Aqua Parka o bazda bir ring hattı oluşturmasını temenni ediyor ve buradan ilan ediyorum.

 

Kaynak: http://www.canakkaledegisim.com/guncel-haberleri-chpli-baskan-chpli-baskani-halka-sikayet-etti-84739.html

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor