Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ Çifte Kütüphane Hedefini Gerçekleştirdi

ÇOMÜ Çifte Kütüphane Hedefini Gerçekleştirdi
ÇOMÜ Çifte Kütüphane Hedefini Gerçekleştirdi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1538 kez okundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Birimi faaliyetleri kapsamında ÇOMÜ’lü gençler Kumkale Ortaokulu ve Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim gören miniklere bini aşkın kitap, kırtasiye ve malzeme desteği sağladı.  Bir hafta içerisinde 2 farklı köy okuluna destek vermeyi hedefleyen gönüllü ekip, çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Kumkale Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyileştirme kampanyası tamamlandı. Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Yengin, Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve gönüllü öğrencilerden oluşan ekip Kumkale Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Gönüllü ekip, Kumkaleli minikleri 600’den fazla kitapla buluşturdu. Ortaokul düzeyinde toplanan kitapların arasında; hikâye, roman, sözlük ve ansiklopedi gibi pek çok farklı türden eserler yer alıyor. Kumkale Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyileştirme çalışmasında öğrenciler ile buluşan gönüllü ekip öğretmenleri de unutmadı. ÇOMÜ’lü gençler, Kumkale Ortaokulu’nda eğitim veren öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

Akçapınarlı miniklere kitap, giysi ve kırtasiye desteği

Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Akçapınar Ortaokulu’nda bulunan kütüphaneyi iyileştirme ve 51 öğrenciye kırtasiye desteği kampanyası tamamlandı. Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Doç. Dr. Nurşen Çördük, Dr. Öğretim Üyesi Güngör Hacıoğlu ve gönüllü öğrencilerden oluşan ekip Akçapınar Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Gönüllü ekip, Akçapınarlı miniklere kırtasiye malzemesi, kitap ve giysi desteği sağladı. Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim gören miniklere; kalem, cetvel seti, kalemlik, silgi, defter, kalemtıraş, çorap, pantolon ve kitap gibi malzemeler hediye edildi. Ayrıca öğrencilere çikolata dağıtıldı. Akçapınarlı miniklere destek sağlayan gönüllü ekip öğretmenleri ve öğrencilerin annelerini de unutmadı. ÇOMÜ’lü gençler, Akçapınar Ortaokulu’nda eğitim veren öğretmenlere hediyelerini takdim etti. 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #kütüphane #akçapınar #öğrenci sosyalsorumluluk #proje #kitap #giysi #yardım #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor